Tešíme sa na Južančekovský karneval

22.02.2010 07:10

 

Po minuloročnej úspešnej premiére slniečkového karnevalu Rodinného centra Južanček v týchto dňoch pripravujeme jeho druhý ročník, ktorý sa opäť ponesie v znamení očakávania príchodu jarných, slnečných dní. 

Pre deti a rodičov pripravujeme zaujímavý program, ktorý si ešte na chvíľu necháme pre seba, ale už 6. februára od 16.00 hodiny sa dozviete, čo sme to pre vás v našej „južančekovskej“ kuchyni uvarili. Prezrádzať obsah nášho scenára nebudeme, ale sľúbiť vám môžeme pestrý program, ktorý vyplnia rôzne hry a súťaže. Súťažiť budú nielen deti, ale tak ako minulý rok aj dospelí. I tentokrát si účastníci súťaží odnesú malé drobnosti ako spomienku na svoje zápolenie v súťaži. Každý správny karneval sa nemôže zaobísť bez tanečných kreácií malých i veľkých návštevníkov, inak tomu nebude ani tento rok. No a tým správnym vyvrcholením karnevalu bude „južančekovská tombola“.
Druhý slniečkový karneval Rodinného centra Južanček sa uskutoční v sobotu 6. februára 2010 od 16.00 hodiny v malej telocvični v základnej škole na Východnej ulici v Trenčíne. Pripravovať sa a obliekať do masiek môžete už od 15.30 hod. Prosíme, aby si všetci zúčastnení priniesli prezuvky, alebo čistú športovú obuv (deti aj dospelí).